Tuesday, August 20, 2013

Syukur Alhamdulillah...tutorial hijab PY yang pertama...Coming Soon!!!

Assalamualaikum semua!!
Syukur alhamdulillah...akhirnye semalam PY berjaya filming tutorial hijab PY yang pertama!


Fuhhh...memang agak mencabar la sket nak buat tutorial shawl ni...memang tabik spring kat korang2 yang terer melilit shawl...walaupun agak kekok, PY cuba yang terbaik la kann...
Tutorial ni khas untuk beginner macam PY....InsyaAllah tutorial ni akan diupload minggu ni memandangkan dh lebih 2 minggu PY cuti raya dan tak upload sebarang video...
Wish me luck!!

Nak tanya sebarang soalan atau komen?? Boleh komen kat bawah atau emelkan soalan atau komen korang kat PY.
yantilicious@gmail.com

Jangan lupe singgah dan subscribe Youtube channel PY!
http://m.youtube.com/user/PrincessYanti?feature=guide

Ikuti perkembangan PY kat fanpage di sebelah! Jangan lupe like ye!
http://www.facebook.com/princessyantihere

Jom join churp churp dengan PY!
http://my.churpchurp.com/PrincessYanti87/share/churpchurp-invite/

Till then...bye!

PY : tengah berusaha mengedit tutorial...sabo ek...insyaAalh hujung minggu ni upload! Yaaaaayyyyyy!

7 comments:

  1. Wah!! comel2..nmpk cam anak patung..=D

    ReplyDelete
  2. jangan lupa bt mekap cam ni jgk ye..hehehe

    ReplyDelete
  3. Salam akk tumpang tnya sy na beli naked palette cm akk t0 tpy sy tataw kat mane bole neli naked palette to .. At perak nie sy ta jmpe .. Akk beli kt mne yea ..

    ReplyDelete
  4. Wslm dik...naked palette tu akak beli kat sephora...brand Urban Decay memang exclusive n susah nk jumpe..Sephora ada kat KLCC, bukit Bintang atau petaling jaya jek...buat mase ni xde plak jumpe orang yang jual naked palette online kat malaysia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cm mane yea care dy akk . sy tataw la .. tpy sy bt0l2 na beli naked palette to .. pleasssss ... :-(

      Delete
    2. Adik kene pegi KLCC la dik...kat situ ade Sephora...akak pon dh lame x pegi sane sejak dh tinggal kt jb ni,,..

      Delete

Tinggal kan komen uols kat sini~ Thanks Cik Gojes!