Thursday, December 5, 2013

Rahsia Kulit Cerah Sempurna ~ 360 Effects Whitening Cream

Assalamualaikum~

Semua orang (terutamanya pompuan ye~) nakkan kulit yang cerah dan mulus...
Daripada pemerhatian dan pengalaman PY sendiri....memang banyak produk untuk pencerahan dijual dipasaran.....pencerahan memang nampak dalam mase yang singkat tapi korang kene tanggong kesan sampingan yang memang dahsyat~
Disebabkan oleh krim pencerahan yang dijual tu mengandungi merkuri dan hidroquinone!

Kesan sampingan yang menakutkan!!! Tak nakkkkkk!!!

PY sendiri pun pernah terguna krim pencerah yang ade merkuri dan hidroquinone...naseb baek dh berhenti dan alhamdulillah sempat berhenti sebelum pape jadi~

Betul ke semua produk pencerah macam tu???

Taklah! Sape kata macam tu~
Sekarang PY dh jumpa produk pencerah terbaru yang bukan je selamat, tapi berkesan!

360 Effects Whitening Cream~ woooohoooooo

Produk favourite PY~ yaaayyyyy!!!


Kepada korang semua yang masih tercari-cari krim pencerah yang berkesan dan selamat, kat sini PY nk berkongsi dgn korang produk pencerah terbaru yang menjadi favourite PY dan tengah meletop2 dipasaran~

360 Effects Whitening Cream~

Kenapa produk ni di panggil 360 Effects?

Kebanyakan daripada kita suka amek gambar sendiri/selfie kan???
Untuk memastikan gambar kite tu cantik dan comel, kite akan gunakan kamera 360...
Tu kalau kite sendiri yang amek gambar...
Macam mana kalau orang lain yang amek gambar atau kandid??
Korang bleh bayangkan muka korang macam mana??? hehehe
So, selepas menggunakan krim ni  korang x payah risau dah!
Sebab confirm muke korang nampak lebih comel dan sentiasa ready untuk bergambar atau kandid!
Muka korang akan sentiasa comel macam gambar yang korang amek sendiri guna kamera 360~


selfie ketika boring~makeup kali ni sangat minimum hokey~
Tak perlukan kamera 360 lagi~

Kenapa PY pilih 360 Effects Whitening Cream???

1) Krim pencerah No 1 Asia~


Okey....tarik nafas panjang2.....nampak tak kat atas??PY tulis NO 1 okeyyy...
Takkan la korang nak pilih krim pencerah NO 2 atau NO 3 di Asia plak..
Tengah meletop2 dipasaran ni~ Sape yang x nk yang  NO 1 memang tipu laaaa
360 Effects ni jadi krim pencerah no 1 di Asia sebab mampu mencerahkan kulit secara semulajadi tanpa bahan yang berbahaya! Yaaaayyyyyy



2) Kesan pencerahan dapat dilihat dalam masa 7 hari sahaja~ Wowwww~tanpa proses pengelupasan~

Kepada korang2 semua yang nak kulit yang cerah dalam masa yang singkat, haros lah bagi korang untuk membeli produk ni! Formula pencerahan 3 KALI GANDA membantu korang untuk mendapatkan kulit cerah yang korang inginkan dengan lebih cepat~ Kesan dapat dilihat dalam masa yang singkat dan x perlu la nak membahayakan kulit korang dengan pakai krim yang diragui kandungannya! Tambahan pulak, produk ni tanpa pengelupasan~ Selepas 7 hari boleh la korang seronok/beronok2 mengambik gambar sendiri ye!

tibe2 mate menjadik besar~lol

3) Menghilangkan parut, jeragat dan memperbaiki tekstur kulit!
Jeragat, parut dan tekstur kulit yang x sekata memang menyebabkan kita x yakin nak amek gambar secara close-up! Blogger macam PY ni lagi la susah~ takkan la nak amek gambar dari jarak jauh pulak~
Tapi sejak gunakan 360 Effects, jeragat, parut yang ade (walaupun x banyak) tros meghilangkan diri!
So, korang yang hadapi masalah yang same sangatlah disarankan untuk gunakan krim ni...

encik parut dan encik jeragat satu persatu menghilangkan diri...

4) Mengandungi Apple Stem Cell, Glutathione dan collagen, Vit A, C dan E~
Krim ni sangat berkesan sebab formula krim ni menggabungkan bahan2 yang dapat memberikan korang kulit yang lebih cantik dan sihat!
Apple Stem Cell - Bersifat Anti-penuaan dan menghilangkan garisan halus
Glutathione - Terkenal sebagai agen pencerah yang sangat berkesan.
Collagen - Meremajakan kulit dan memberikan kesan awet muda.
Vitamin A - Untuk menghilangkan kedutan/garisan halus pada wajah~
Vitamin C - Menghilangkan tompok gelap/cela pada kulit~~
Vitamin E - Mengekalkan/mengawal lembapan pada kulit
Cuba bayangkan kulit korang dapat semua khasiat ni dalam sebotol krim! Best kannnn

Magic in a bottle!

5) Dijamin HALAL, SELAMAT dan BERKESAN!
100% produk buatan muslim dan produk buatan Malaysia~
Jadi korang x perlu ragu2 tentang status HALAL produk ni...Selain tu, produk ni jugak ade pengesahan Kementerian Kesihatan Malaysia dan mendapat sijil GMP~Besar2 ade tunjok kat tiub produk ni ha~

Produk Muslim~Dijamin halal :), dan dapat sijil GMP lagi~

Disahkan selamat oleh KKM

6) Saiz yang comel~ boleh letak dalam bag dan menjimatkan ruang!
PY memang peminat kosmetik yang comel2  ni! Senang nak bawak kemana je!
360 Effects ni memang wajibla ade dalam beg mekap PY!
Walaupun comel~ tetap kebaboom kesannya uolls~
Jimat ruang dan x memberatkan beg!
 (Handbag PY mcm poket doraemon...sume bende ade kat dalam tu!)

Si comel yang sangat power~

7) Tiada kesan sampingan, tiada merkuri atau hidroquinone!
Sesetengah krim pencerah yang dijual dipasaran memang la memberikan kesan pencerahan yang sangat cepat~ tapi korang tak tau yang sebenarnye krim tu mengandungi merkuri dan hidroquinone yang bukan jek menyebabkan masalah kulit, dan kesan sampingan yang lebih terok adalah kegagalan organ untuk berfungsi!
Dengar pon agak menakutkan~ tapi masih ade lagi yang degil dan sanggup asalkan kulit cerah dengan cepat!

Kenapa nak membahayakan diri kalau ade produk lain yang boleh bagi kesan pencerahan yang sama?
360 Effects Whitening Cream pun mampu memberikan pencerahan yang segera! Cuma bezanya krim ni takde bahan terlarang dan tiada kesan sampingan~ bagi korang yang masih menggunakan krim2 yang xpasti status keselamatannya tu boleh lah berhenti sekarang dan bertukar kepada produk ni ~
Ni PY bagitau sebelom terlambat...kalau dh jadi pape sebab degil, korang tanggung la sendiri~

Bebas mercury dan hidroquinone!

8) Kulit terasa ringan, tidak melekit dan tidak berminyak
Bagi yang jenis kulit berminyak pun boleh guna sebab selepas pakai krim ni, kulit memang x melekit atau pun berminyak....lepas pakai krim ni korang boleh la teruskan dengan rutin mekap korang!
X melekit dan berminyak~

Cara menggunakan 360 Effects?
Senang jek.....
1) Pastikan muka bersih...(cleanser, toner)
2) Dotkan cream pada muka .
3) Sekatakan krim pada muka
4) Urut muka korang sampaila krim tadi meresap ke dalam kulit.
4) Teruskan dengan rutin mekap! (Foundation, concealer..bla...bla...)

 Kalau tak faham dengan penerangan kat atas boleh tengok video di bawah ni ye~
Selamat menonton!


360 Effects Whitening Cream ni walaupun baru dilancarkan, dah dapat sambutan hangat sebab kebanyakan pengguna memang puas hati dan repeat order!

Kepada korang yaang berminat nak beli krim ni boleh order laju2 kat link fanpage dan facebook kat bawah ni:
Fanpage : 360  Effects Official
Facebook : Tasneem Shoppe Hidayah Ridzuan




Till then...
Sayang uollsssss!! Mmmuaaahhhh!!!

Nak tanya sebarang soalan atau komen?? Boleh komen kat bawah atau emelkan soalan atau komen korang kat PY.
yantilicious@gmail.com

Jangan lupe singgah dan subscribe Youtube channel PY!
http://m.youtube.com/user/PrincessYanti?feature=guide

Ikuti perkembangan PY kat fanpage di sebelah! Jangan lupe like ye!
http://www.facebook.com/princessyantihere

Jom join churp churp dengan PY!
http://my.churpchurp.com/PrincessYanti87/share/churpchurp-invite/

PY : next video lambat sket update~ nk cuti kejap jek...pastu sambong balik hokey!

14 comments:

  1. Bagaimana nak beli pencerah 360 ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. PY ade letak link kat atas
      Facebook: 360 Effects Official

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. FAIR & LOVELY ada merkuri or hidroquinone tak ? dah tengok bahan dia tapi banyak sangat Hiq... haha waswas pulak ..

    ReplyDelete
  5. akk dah pakai dekat 2 bulan dah nk abis pun 1 tiub tp x de kesan positif pun jerawat makin byk kulit x cerah dan kesan jerawat pun x hilang walau sikit pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak baru nk try , mmg xde kesan ke

      Delete
  6. akk dah pakai dekat 2 bulan dah nk abis pun 1 tiub tp x de kesan positif pun jerawat makin byk kulit x cerah dan kesan jerawat pun x hilang walau sikit pun

    ReplyDelete
  7. Org cakap produk ni ada mercury btul ka??

    ReplyDelete
  8. Maklumat yang berfaedah dan yunik

    ReplyDelete
  9. dms 360 stemcell tu kene inject kan?? Baru gebu satu badan.. kawan sis ckp kene inject kalu sapu je kesan dia lame..

    ReplyDelete
  10. dms 360 stemcell tu kene inject kan?? Baru gebu satu badan.. kawan sis ckp kene inject kalu sapu je kesan dia lame..

    ReplyDelete
  11. baru pakai 2 hari dah nak jerawat besar besar ...bila stop jerawat pun stop ...nak adu pada siapa???

    ReplyDelete
  12. baru pakai 2 hari dah nak jerawat besar besar ...bila stop jerawat pun stop ...nak adu pada siapa???

    ReplyDelete

Tinggal kan komen uols kat sini~ Thanks Cik Gojes!