Wednesday, December 25, 2013

Kursus aritu~baru terkedek-kedek nak hapdet~pengalaman ngeri kat hotel dan kene saman! pffffttttt

Assalamualaikum semua~

Saje nak hapdet pasal kursus CPD yang PY pegi bulan lepas...
5 hari ko~meraung2 n berguling2 rase nk balik cepat~

Sampai jek teros amek gambo~
Ala...hotel2 bese2 jek~ naseb x baek dpt toilet bocor~
menitis2 atas kepala~waaaaaa



dgn roomate Kak Q!


kenape pakai baju kurong? dh name pon cikgu~xkn pakai jeans pulokkk

gembire sebelom menyedari yang ade air menitis dr bumbung toilet~ ewwww

Agak ngeri jugak la tinggal kat hotel tu....bukan sebab berhantu~
Tapi servis die yg macam hantu~ sabo jela~
\

PY dh report dh kat pihak hotel pasal kebocoran tu~ ade la sorg mamat dtg....ala bukan betolkan...saje jek dtg buat2 betolkan...lap2 sket jek.....pastu air tu menitis balik~ naseb bek aku dh nk balik~
Lepas tu x pasal2 kene saman padahal PY dh letak dah kupon parking~ nak sangat makan duit aku...hambek laaaaaaaa.....
Sepanjang kat situ, makan pon bese2 jek....tunggu makanan btol2 licin baru la nak topap~ 
Sedehhhhhhh...
Cuma ade skali tu jela mlm tu buat bbq....tu ok la....tu jela PY makan banyakkkkk....
hari yang laen cm bese jek~

Banyak ke?? x knnnnn....hahahaha


Naseb baek la sume tu dh berlalu~
Kepada korang yg blom lepas kursus CPD tu tunggu la tahon depan~

tata....nanti PY update blog lagiiiiii~



Till then...
Sayang uollsssss!! Mmmuaaahhhh!!!

Nak tanya sebarang soalan atau komen?? Boleh komen kat bawah atau emelkan soalan atau komen korang kat PY.
yantilicious@gmail.com

Jangan lupe singgah dan subscribe Youtube channel PY!
http://m.youtube.com/user/PrincessYanti?feature=guide

Ikuti perkembangan PY kat fanpage di sebelah! Jangan lupe like ye!
http://www.facebook.com/princessyantihere

Jom join churp churp dengan PY!
http://my.churpchurp.com/PrincessYanti87/share/churpchurp-invite/

1 comment:

  1. i've follow you..plezz follow me back..thankz...;)

    ReplyDelete

Tinggal kan komen uols kat sini~ Thanks Cik Gojes!