Tuesday, December 6, 2011

Bersedia untuk digoda!!! Preview Next Makeup Tutorial: Midnight Blue Smokey Eyes

Assalamualaikum semua!!

muke bajet menggoda...lempang kang...

Sejok betol malam ni!! Tapi, walaupun sejuk...PY tetap update blog jugak...hehe... Mengenai tajok kat atas tu...saje je ek letak tajok mcm nak makan kaki...saje je letak tajok gitu...yela...kalo letak 'bersedia untuk dilempang' kang takde plak orang nak masok blog PY...kalo ade pon sume tutop muke...

Ok lah ye..untuk update kali ni....PY nak bagi nengok sket preview untuk makeup tutorial yang akan datang...tengah edit ni...video ni mungkin video terakhir yang PY upload untuk tahun ni memandangkan pasni PY busy sesangat!!
So marilah kite bersama2 menengok gambo2 hasil camwhoring PY tu....




Ok...tu jelah update untuk kali ni...kalau dh upload...PY gtau ek...

Jangan lupe singgah blogshop PY!!


Jangan lupe singgah youtube channel PY!!


Jom ramai2 sign up churp churp!! Boleh dapat duit tau!! Klik banner churp churp kat sebelah atau kat sini untuk daftar!!

Klik iklan nuffnang sebagai sokongan kat blog ni!! Dh klik bgtau PY...nt PY klik korang punye nuffnang plak!! thanks semua!!


XOXO PRINCESS YANTI

PY: Tengah2 sejok cmni memang best kalo makan ubi rebus dgn kopi o....waaaa......

7 comments:

  1. salam. u r tagged ;D http://shuhada90.blogspot.com/2011/12/tagged-by-didie-ela.html

    ReplyDelete
  2. ambooiii ... biru mata ! hehehe :)

    ReplyDelete
  3. @ziera hehe...kalo nak tau biru tak biru mata...try la..hehe

    ReplyDelete
  4. ctik la kaler tu..awk nk tnye..awk mmg ske pki blusher kaler bronze ea???=)

    ReplyDelete
  5. @Miz Mim aah...pakai bronzer ni best...pipi x nmpak merah tapi nampak glow n tan jek...best!

    ReplyDelete
  6. owhhh..awk bley x awk buat make up tutorial like avril lavigne??make up tu mcm ssh nk wat..=)

    ReplyDelete
  7. ok..nt PY upload ek! Jangan lupe singgah sini lagi!

    ReplyDelete

Tinggal kan komen uols kat sini~ Thanks Cik Gojes!