Sunday, December 11, 2011

Segmen Up Follower Sepantas Kilat!!

Assalamualaikum n selamat pagi semua!!

Hari ni PY nak masok segmen utk menambahkan follower....Jom join reramai!!
Belom cube belom tau!!
Details segmen kat bawah:




macam mana nak join ?

 Buat entry bertajuk ''segmen up follower dengan sepantas kilat'' dan letak banner segmen 
 dan letak caption ' BELOM COBA, BELOM TAW ! '
 postkan link entry anda di bahagian komen


SIMPLE kan ?



Permainan Segmen
 yup ini penting untuk meningkatkan followers.


-first step,anys akan senaraikan link belog2 yang join.. lepas tu korang buka satu2 dantinggalkan link entry korang 

-entry siapa yang kena,.anda perlu follow belog setiap link yang ada di entry anda so rerajin lah korang tinggal link entry korang di belog yang join segmen ni ok :) 

-lepas korang follow blog dorang, korang post link entri korang pulak di blog mereka dan cakap lah korang dah follow mereka. so mereka akan follow anda kembali fair and square kan? saya follow awak, awak follow saya . perhatian ! ini adalah rule segmen untuk saling memberi support dan merapatkan hubungan antra geng2 blogger . jika anda tidak mahu, dia follow saya, saya follow dia kembali. tak payah la join k , nanti korang annoying pulak :) sory tapi kalau korang jenis baik hati . tunggu apa lagi ? hehe

-segmen ini hanya layak disertai oleh orang yang nak meningkatkan follower,traffic,kawan dan jujur (jujur di sini membawa maksud, kalau cakap follow, follow lah betul2 . jgn tipu2 tahu)





nota cinta -
-kalau ada sepuluh belog yang join , at least follower korang up 10 . tanpa penat2blogwalking rite ? bw pon belom tentu ada 10 belog yang follow. iini adalah pendapat anys jee .. hokehh . 
sebelum tu anys nak bagitahu , anys pon nak join . haha .. korang jangan marahh ehh >>

 PERHATIAN   '5'  belog Top referal ke segmen ini , link entri nya akan diletak atas sekali besar2 ;)


Nak join??
klik link kat bawah:

13 comments:

  1. dri segmen yg sme . done follow you , hit me back oke , btw cntq blog !

    http://handmadeakuh.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  2. segmen samee .follow Done .be do the same (:

    http://dreampeaceyaww.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  3. Salam ..

    Niena tag anda dalam contest ni ..

    http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/constest-i-love-my-bff.html

    Jom sama2 join .. =)

    ReplyDelete
  4. follow

    http://holddatbreath.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  5. hai! ezzat dari segmen yang sama. follow balik. nice to meet u ^.^

    http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  6. As salam..

    Balas singgahan dari segmen yang sama..salam kenal dan follow :)

    ReplyDelete
  7. hai laling balas kunjungan kamu dan follow juga.. thx visit blog cik mama yerr (^_^)

    ReplyDelete
  8. Hai datang dari segmen yang sama, Follow saya balik ;)http://whenthefantasycometrue.blogspot.com/2011/12/naikkan-follower-sekelip-mata.html

    ReplyDelete
  9. Ira done follow here :)

    From the same segment

    http://dinkyrara.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  10. done follow here (:

    hit me back and HI owner :D

    http://besidesyayot.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  11. Hello dear , Ninie follow dari segmen yg sama :)

    http://wanisaid.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete

Tinggal kan komen uols kat sini~ Thanks Cik Gojes!