Friday, August 18, 2017

Cara Besarkan Payudara dengan Cepat dan Selamat : Love Potion by Hush Hush!

Salam uols.
Semenjak jadi penjual krim Miss Tek ni,
baru hakak sedar.
Ramai sebenarnya wanita kat luar sana
yang ada masalah Miss Tek @ Miss B ni.
~Kendur
~ Kecil
~Saiz x seimbang/besar sebelah
~ Labuh/layut
~Besar tapi x pejal

Serious memang banyak!
Yang lagi sedih bila suami komplen.
Hakak memang x bersuami lagi kan.
Tapi akak dapat bayangkan kalau
~Laki komplen
~Laki pandang pompuan lain
Ya Allah! Jauhkanlah drpd perkara mcm ni!

Bagi uols yang ada masalah macam kat atas
hakak nak cadangkan satu produk utk uols guna.
(Hakak sendiri pon dh guna. Memang terbaikkkkk)

LOVE POTION BY HUSH HUSH

Love Potion kami menggunakan 100% bahan premium yang selamat tanpa paraben dan diluluskan KKM 😊

Khasiat dalam kandungan Love Potion 

🌹Papaya Extract
✔Merangsang pembentukan hormon estrogen, progesteron dan juga prolaktin 
✔Membantu pertumbuhan dan pembesaran payudara dan punggung
✔Menghaluskan kulit dan membuatkan payudara dan punggung sentiasa awet muda

🍑Pueraria Mirifica
✔Herba semulajadi terbaik untuk pembesaran serta menganjalkan payudara dan punggung
✔Menambah tisu-tisu lemak di sekitar payudara dan punggung
✔Menyokong kolagen yang memberikan bentuk payudara yang cantik dan anjal secara semulajadi
✔Memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara dan punggung

🌷Almond Oil
✔Kaya dengan asid lemak dan protein 
✔Melembapkan dan menghaluskan kulit 
✔Menembusi lapisan kulit yang paling dalam untuk membekalkan segala khasiat ke sel-sel payudara dan punggung
✔Melambatkan proses penuaan dan menghilangkan kedutan kerana bersifat antioxidant

🌹Olive Oil
✔Mengandungi pelbagai phytochemical yang dapat mencegah terjadinya kanser payudara.
✔Melembapkan dan menanggalkan sel-sel mati pada kulit
✔Membantu menguatkan otot-otot yang kendur dan menjadikan payudara dan punggung kembali anjal dan mantap

💊Vitamin E
✔Merawat dan menghilangkan stretchmark
✔Anti penuaan dan agen pelembap terbaik untuk kulit.
✔Tinggi antioksidan                        sde
Kalau uols nak tau pasal Love Potion ni
meh hakak share sket.
Love Potion menggunakan 100% bahan premium yang selamat tanpa paraben 
dan diluluskan KKM 😊 (NOT170103519K)

Khasiat dalam kandungan Love Potion 

🌹Papaya Extract
✔Merangsang pembentukan hormon estrogen, progesteron dan juga prolaktin 
✔Membantu pertumbuhan dan pembesaran payudara dan punggung
✔Menghaluskan kulit dan membuatkan payudara dan punggung sentiasa awet muda

🍑Pueraria Mirifica
✔Herba semulajadi terbaik untuk pembesaran serta menganjalkan payudara dan punggung
✔Menambah tisu-tisu lemak di sekitar payudara dan punggung
✔Menyokong kolagen yang memberikan bentuk payudara yang cantik dan anjal secara semulajadi
✔Memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara dan punggung

🌷Almond Oil
✔Kaya dengan asid lemak dan protein 
✔Melembapkan dan menghaluskan kulit 
✔Menembusi lapisan kulit yang paling dalam untuk membekalkan segala khasiat ke sel-sel payudara dan punggung
✔Melambatkan proses penuaan dan menghilangkan kedutan kerana bersifat antioxidant

🌹Olive Oil
✔Mengandungi pelbagai phytochemical yang dapat mencegah terjadinya kanser payudara.
✔Melembapkan dan menanggalkan sel-sel mati pada kulit
✔Membantu menguatkan otot-otot yang kendur dan menjadikan payudara dan punggung kembali anjal dan mantap

💊Vitamin E
✔Merawat dan menghilangkan stretchmark
✔Anti penuaan dan agen pelembap terbaik untuk kulit
✔Tinggi antioksidan
                   
Antara soalan yang slalu hakak dapat daripada customer :

1. Ibu menyusu boleh ke guna?
Boleh. Boleh banyakkan susu lagi sis😊
Jangan sapu kat puting



2. Kesan kekal atau sementara?
Kesan adalah KEKAL. Kalau sis dah dpt result yg uols dapat, uols boleh berhenti.
Tapi disebabkan breast ni di pengaruhi hormon, diet, umur, hakak cadangkan uols pakai 2 kali seminggu sebagai maintainance😊

3. Macam mana nak sapu?



4.Berapa lama nk nampak result?
Tempoh utk nampak kesan bergantung kepada individu.
Tapi kebanyakan customer dapat tgk kesan dalam masa 1-2 minggu.
Seawal 5 hari pon ada!
Kebanyakan memang puas hati 😍

Antara testimoni yang berjayaaaa
Payudara lebih montok, besar, bulat, pejal dan tak kendur!
Tahniah uols sebab membuatkan hubby senyum sampai telinga!





Nak tengok lagi banyak testimoni??
Whatsapp je hakak ok.
Beratus testimoni customer yang berjaya hakak ada.
Real customer tau!

Hakak nak tunjok plak mcm mana rupa krim Love Potion ni


krim love potion ni cepat meresap, tak melekit dan bau pun wangi
kulit instant soft lepas sapu dan boleh mengurangkan stretchmark juga
just guna konsisten 2 kali sehari lepas mandi.
Satu jar Love Potion ni tahan hampir 2 bulan tau.

Berminat nak besarkan Miss Tek / Miss B uols dengan cara selamat, berkesan, murah dan tak menyakitkan?
Whatsapp hakak ok. Tekan link kat bawah ni haa
http://princessyanti.wasap.my/
(0176423239)

Till then darlsss
Good luck ladies!

JANGAN LUPE KLIK IKLAN NUFFNANG KAT TEPI DAN ATAS EK. TIME KASIH.

~XOXO Princess Yanti~
Follow Twitter PY @PYantilicious
Follow Instagram : pyantilicious
Like Fanpage PY!

Like.Comment.Subscribe

3 comments:

  1. Menarik ingredients yang digunakan.. Berminat nak cuba lain kali ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete

Tinggal kan komen uols kat sini~ Thanks Cik Gojes!