Monday, August 14, 2017

Product review : Let's Bengkung by Nur Sajat!

Salam uolssssss

Ni review versi video ye :)

 
PY kembali lagi dengan product review yang beberapa kurun x sempat nak buat!
Memandangkan baru jek lepas bulan raya,
melantak x ingat dunia, berat naik lebih daripada berat sebelum puasa,
rasanya agak sesuai untuk try produk nk kurus/kurangkan berat badan.

Dah lama dah uols request PY try produk ni.
Hambek ni ha.

LET'S BENGKUNG by NUR SAJAT



Jangan la uols pura2 tak tau Nur Sajat ni sape.
Pegi la ngintai sendirik kat insta dia @nursajat02
Ni ha foundernye uolsss
Maleh nak intro pasal dia ni sebab memang dah glemer kan.

ko tengok badan dia...hmmm

PY pakai bengkung ni dah sebulan lebih la.
Niat tu xde la nak badan mcm Nur Sajat ni sebab terang2 kita tau yang dia ni memang buat something kat badan dia.
Ada jugak yang ckp dia ni buang satu tuang rusuk sebab nak nampak ramping pinggangnye.
(Yeke uols?)

Tapi ni antara benda yang best la yang PY nak share tentang bengkung ni kan.

1) TAK BERLIPAT
Yang bestnye sebab bengkong ni x berlipat walaupon kita duduk.
Kalau sesetengah bengkung tu rasa x selesa kan. Berlipat sana sini.

2) TAK PANAS
PY beli dua uols.
Boleh ganti2 pakai2 kan. Pakai 24 jam. Tak panas pon biasa2 jek.

3) KAWAL SELERA MAKAN.
Yang ni paling best uols.
Tak boleh makan banyak2. Makan sket jek dah kenyang.
Sebab bengkong ni dok cekak pinggang kan.
Manela boleh makan banyak.
Memang kurosssss

4) SENANG NAK PAKAI, SENANG NAK BUKAK.
Cara nak pakai senang jek uols.
Cuma cangkuk jek.
Nak pegi toilet pon senang.
Tak payah nak tanggal segala macam.

Berbaloi atau tak?
BERBALOI.
Sebab berat dh mula menyusut uols.
Makan seciput jek. Perut kene cekak dengan bengkong ni.
Kemas dan ketat.
Konfem nak beli lagi.
 
Till then darlsss
Good luck ladies!

JANGAN LUPE KLIK IKLAN NUFFNANG KAT TEPI DAN ATAS EK. TIME KASIH.
 
~XOXO Princess Yanti~
 
 
Follow Twitter PY @PYantilicious
 
Follow Instagram : pyantilicious
 
Like Fanpage PY!

Like.Comment.Subscribe

No comments:

Post a Comment

Tinggal kan komen uols kat sini~ Thanks Cik Gojes!