Saturday, November 25, 2017

Product review : Sabun Bumebime, sekali pakai terus cerah? Betul ke?

Salam sayang2 PY


Dah lama dok perati fb ads tau
Sana sini org menjual sabun ni
Sebab iklan memang nampak gempak gila kan.

BUMEBIME NATURAL SOAP





Last2 PY terjebak jugak nak mencuba sabun ni lepas dok merayap kat butik vendor kan
Harga boleh tahan mahal RM20
Tengok kt fb ada yg jual murah smpai RM8 tapi x termasuk postage la uols kan.

So dengan rasa x sabarnya PY pun cuba sendiri
Ni video PY try sabun tu. Dah tengok ke belom?


Jom kita try!!!

Bau mcm sabun Palmolive uols
Wangi cm sabun biasa.

Buhkan guna air smpai berbuih.
Biasa la uols. Buih sabun mcm ni melimpah ruah okay

 Kalau korang tengok kat dalam video tu, orang tu genyeh separuh mati.
So PY cuba untuk genyeh smpai pengsan dengan harapan tangan ni akan jadi cerah.
Fuhhhhh

Hasilnya. TAK BERKESAN.

So kesimpulannya tak berkesan kat PY.
Yang memasing pakai jadi putih tu PY agak ada unsur penipuan.
Sama ada diorg pakai bronzer atau kulit diorg memang banyak daki!

Sape yang  dah cuba? Meh share sket testimoni koranggg

 Good luck ladies!
JANGAN LUPE KLIK IKLAN NUFFNANG KAT TEPI DAN ATAS EK. TIME KASIH.

~XOXO Princess Yanti~
Follow Twitter PY @PYantilicious
Follow Instagram : pyantilicious
Like Fanpage PY!

Like.Comment.Subscribe

No comments:

Post a Comment

Tinggal kan komen uols kat sini~ Thanks Cik Gojes!