Saturday, December 2, 2017

Produk Terbaru PALLADIO MALAYSIA : Matte Lipstick, Eyebrow Mascara, Luminizer!

Salam uolssss

Harini PY nk bagitau produk terbaru dan terbaik daripada Palladio Cosmetics Malaysia.
Sebelum tu PY nak ucapkan terima kasih kepada Palladio Malaysia sebab sudi bagi PY cuba produk setiap kali produk baru keluar dalam pasaran Malaysia!

Meh kenal2 sket pasal Palladio Cosmetics ni.
Ape yang best dan berbezanya Palladio Cosmetics berbanding jenama lain?

Palladio Cosmetics ni terkenal dengan rangkaian produk kosmetik yang digabungkan dengan herba dan vitamin untuk melindungi kulit pengguna daripada tanda2 penuaan.

đź’“BOTANICAL & VITAMIN INFUSED COSMETICSđź’“

So, produk ni bukan jek buat muka kita cantek uols.
Kulit pon tambah glowing dan sihat!
(memang bagus la utk org yg mcm PY dok pakai mekap 24jam!)

Jom tengok uols ape produk terbaru daripada Palladio Cosmetics Malaysia!

Thanks Palladio Cosmetics Malaysia!
Hakak tak sabarrrrrrrrrrrr nk cuba semuaaaaaaaaaaa

1. PALLADIO HERBAL MATTE LIPSTICK
Lipstik matte daripada Palladio ada 3 warna baru uolssss
Regal Cafe - Nude chocholate, warna natural dan mcm warna bibir PY!
Magnificent Magenta - Campuran warna pink dan purple.
Refined Chianti - Merah gelap. Memang favourite PY!


Dalam lipstick ni ada aloe leaf extract, safflower oil, untuk lembapkan bibir,
Vitamin C dan E untuk melindungi bibir daripada radikal bebas.
Jarang kot ada produk kosmetik mcm ni.


Warna sangat pigmented, lembap dan tahan lama uols.



2. PALLADIO I'M GLOWING CREAMY STICK LUMINIZER
Luminizer ni dipanggil jugak sebagai highlighter.
Ada dua warna menarik untuk luminizer daripada Palladio :

1. LIMELIGHT - warna champagne + pink undertone
2. VIP - warna champagne + bronze undertone



Formula sangat mudah nk blend dan mengandungi ginseng dan aloe vera untuk menyihatkan kulit!
Hasil mekap akan nmpk sangat natural dan glowing ching ching gituuuu


Dia punya kilat memang boom dan pigmented.
Konfem muka glowing mowing lepas pakai ni uols!


3. BROW OBSESSED MOUSSE WITH FIBERS
Yang ni PY paling suka!
Sebab uols pun tau yang kening PY ni memang mcm xde!
Jarang n nipis jek.
Brow mascara ni boleh isi ruang2 kosong kat kening.
Bulu kening nampak lebih panjang dan lebat~

Ada 2 warna :
BR 01 Light/Medium
BR 02 Medium/Dark


Kalau nak kening yang agak gelap boleh guna kalar Medium/Dark.
Kalau nk kening light2 ala2 KPOP boleh guna Light/ Medium

Cuma berus kening uols dengan brow mascara ni dan siappppp

Korang boleh dapatkan produk Palladio di Guardian terpilih seluruh Malaysia!

Facebook : Palladio Beauty Malaysia
Instagram : @palladiomy

Dengan harga produk serendah RM11.90-RM47.90
PY rasa ni antara produk mampu milik dengan kualiti yg best dan perlu uols cuba!

 Good luck ladies!
JANGAN LUPE KLIK IKLAN NUFFNANG KAT TEPI DAN ATAS EK. TIME KASIH.

~XOXO Princess Yanti~
Follow Twitter PY @PYantilicious
Follow Instagram : pyantilicious
Like Fanpage PY!

Like.Comment.Subscribe

No comments:

Post a Comment

Tinggal kan komen uols kat sini~ Thanks Cik Gojes!