Saturday, April 4, 2015

UPDATE : PY DAH STOP MAKAN DERMANIC TRANSCAP!

Assalamualaikum~

Haritu PY baru jek try post pasal produk yang PY consume kat sini.
Hari ni PY nak bagi tau pasal DERMANIC TRANSCAP yang PY dah consume abes 2 botol tu
rupe2nye dah masok paper pasal pil tu rupe-rupenye pil tu berbahaya dan untuk membekukan darah.
KAPSUL LIANG LAHAD
PIL MENTAL JADI PRODUK KECANTIKAN
CANTIK TEMPAH MAUT.
Berderau darah PY weiiii
Mulanya tak tau pape... tetiba ada org pm kat fanpage PY. Tanye pasal DERMANIC yang PY mkn.


Terima kasih sangat kat Lieya Eliani sbb inform pasal DERMANIC TRANSCAP.



Dapat jek tau PY rase nk pengsan. Ya Allah.
Nasib baik dh berenti. Kalau lagi lame amek ntah jadi ape agaknye.



Kapsul Liang Lahad....baca tajuk pon dh ngeri ko. Ada brani nk tros makan lagi produk ni?

Lepas tu PY bace satu2 komen kat gambar yang dipos kat group tu.
Lagi la takot. Sebab salah satu kesan yg diorg tu mmg PY alami sendiri.
Bulan lepas menstrual cycle/kitaran period PY trganggu sket.
Lepas tu sblm period kepala saket mcm nak pecah. Seriously x penah saket smpai mcm tu.
Rase lembik jek....nak bangon pon x larat. 

Sebelum ni PY buka jenis org yg makan panadol.
Saket kepala mcm mane pon PY mmg x makan Panadol. PY akan tido dan bangun jek memang dh x saket.
Kali ni dh tido bangon balik pon saket kepala x ilang! Trpaksa telan Panadol pastu tido balik.
Mula2 PY pikir mungkin sbb stress kerja kat skolah agaknye.
Tetibe Cik Susu cakap "Mungkin sbb supplemet tu period ko x tratur pastu ko saket kpale aritu,"
Cik Susu perasan sebab kitorng biase period sesame, ganti puase pon sesame.
PY harap sangat lepas stop makan DERMANIC ni period tratur balik T_T
Risau woi.
Nasib baik la x repeat order. Dah abes 2 botol dh pon.
PY harap2 xde effect pape kat PY lepas stop makan DERMANIC ni

Antara komen2 yang menakotkan PY





Tapi mcm biase la mesti ade yg back up dan cuba bagi penjelasan bagi kes ni sbb produk ni mmg ramai yang jual.




Tapi bile PY baca balik komen salah sorang drpd pengkomen2 tu menyebabkan PY trfikir.


Sedangkan orang yang sakit pon doktor suroh makan bila perlu aje. 
Orang sehat tetibe makan ni ape cerita? Memang carik nahas la jwb nye.
PY tak kisah la. Dermanic ni ok kalau makan ikot dos ke, tak berbahaya ke, yg bahaya tu produk tiruan ke hape2 ke......
PY AKAN STOP SERTA MERTA!
Bagi yang x nak berenti dan yakin produk ni memang berkesan sbb kulit korang dh mula putih, 
terpulang kepada korang utk tanggung akibat kemudian hari nanti.



Banyak lagi produk yang selamat dan ade KKM yang boleh dicuba.
Sebab DERMANIC ni rasenye xde KKM. Ke ada sesape ada bukti produk ni ade KKM?

PY tgh survey2 nak try supplement yang ada KKM. Serik PY.
Ramai yang suggest Perla Coffee. Best sgt ke? 
Rase mcm nak cuba. Nanti kalau ade pape PY update lagi okay!

Till then!

JANGAN LUPE KLIK IKLAN NUFFNANG KAT TEPI DAN ATAS EK. TIME KASEH.
 Kalau ade apa-apa pertanyaan boleh komen kat Fanpage PY ye!
Tak tau knp PY x boleh balas komen korang kat bawah T_T

~XOXO Princess Yanti~

Singgah blog PY!

http://princess-yanti.blogspot.com

Follow Twitter PY @PYantilicious

Follow Instagram : pyantilicious

Like Fanpage PY!
http://www.facebook.com/princessyantihere

Like.Comment.Subscribe

4 comments:

  1. Tranexamic acid 500mg - Stop bleeding
    Tranexamic acid 250mg - Curing Melasma/Whitening

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tranexamic acid 250mg (curing melasma) mkn 2 bijik sama dgn 500mg(stop bleeding).. xde beza...
      effect leh kena sampai strok... darah beku leh block kat saluran darah ke jantung...

      Delete
  2. Cube tgk nie:
    http://supplierdermanicoriginal.blogspot.my/2015/01/dermanic-transcaps-dermanic-transinject.html?m=1
    Saya amik pil nie n injection alhamdulillah takde ape2 mslh. Cara pengambilan pil nie perlu ikot die nye peraturan, pmakanan pun kne jga. Waktu period tak leh ambil, klu bahaya takan la hosp guna ubat nie, cume kite nie kne jga jadual n perturan pengambilan je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy dulu nk try juga, tp sy dpatkan nasihat doktor swasta yg mendapat gelaran Doktor Pakar di Kuala Terengganu. Beliau x bagi sy ambil sb akan memberikan kesan jangka panjang. Mmg skrg putih, cuba bila stop dan warna kulit asal akan kembali. Paling buruk, blh dpt barah kulit

      Delete

Tinggal kan komen uols kat sini~ Thanks Cik Gojes!